Croatia protiv Vukovara, a Imotski nema pravo na kiks

Šest uzbudljivih utakmica očekuje nas i ovog vikenda za koji meteorolozi predviđaju tmurno i kišovito vrijeme. Hoće li takvi biti rezultati saznat ćemo u nedjelju navečer nakon zadnje odigrane utakmice.

Croatia iz Zmijavaca u nedjelju će na domaćem terenu u Zmijavcima ugostiti HNK Vukovar 1991. Porazom u zadnjoj utakmici Croatia je zasjela na posljednje mjesto prvenstvene ljestvice te joj je hitno potrebna pobjeda kako bi se dignula i rezultatski, ali i psihološki. Međutim, ekipa Vukovara koja drži drugo mjesto prvenstvene ljestvice i nije najbolji suparnik za pobjedu. Croatiju u nedjelju od 16 sati očekuje borbena i teška utakmica te se nadamo kako će se barem nebo smilovati te da će biti dobri uvjeti za igru.

Kamen ide također na neugodno gostovanje protiv Zagore u Unešiću. Utakmica 6. kola igra se na Borovištu u subotu od 16 sati.

Imotski u subotu od 16 sati na Gospinu docu dočekuje neugodni Jadran iz Kaštel Sućurca. Poraz protiv Mladosti u prošlom kolu mora biti opomena Imotskom koji ima liderske ambicije i premda je još uvijek puno do kraja prvenstva kiks protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca značio bi mnogo posebice ako uzmemo u obzir da Val moćno gazi prema zacrtanom cilju, a to je prvo mjestu županijske nogometne lige.

Mladost će u subotu gostovati u Sinju gdje će u sklopu 3. kola igrati protiv Tekstilca. Goropadna Mladost zasigurno će ići na pobjedu.

Mračaj u nedjelju od 16 sati igra na svom Pojilu, a u goste mu dolazi Slaven iz Trogira. Slaven je jak protivnik, a Mračaj baš poput svojih susjeda iz Zmijavaca nije baš u najboljoj rezultatskoj formi. Poraz protiv Primorca iz Stobreča te remi protiv Poljičanina u prošlom kolu ne daju Mračaju priliku da se opusti te će s posebnim rezultatskim imperativom dočekati Slaven.

Vinjani na domaćem terenu u subotu dočekuju NK Postira Sardi. Utakmica se igra u 16 sati.

Foto: NK Imotski