Kampanja “Tvoj stolac za Gospin dolac”

NK Imotski predstavio je svoju novu kampanju: “Tvoj stolac za Gospin dolac” koju prenosimo s njegove Facebook stranice:

“Cilj ove kampanje je promjena stolica na našem stadionu kako bi stadion ispunjavao više sigurnosne uvjete koji su jedan od uvjeta za ulazak kluba u viši rang natjecanja te kako bismo oplemenili naš zajednički prostor.

Ključni elementi naše kampanje i budućnosti našeg kluba su ekološka osviještenost, fokus na djecu i uređenje našeg zajedničkog prostora za korištenje budućim naraštajima u svojoj punoj ljepoti.

Sve postojeće stolice biti će donirane školama i sportskim objektima s područja Imotske krajine dok će nove stolice biti izrađene od reciklirane plastike i biti će proizvedene u Hrvatskoj.

Donacijom od 20 € donirate sredstva za montažu jedne nove stolice na našem stadionu. Skeniranjem koda vaš nalog internet bankarstva se automatski popunjava samo morate upisati iznos koji želite donirati za našu kampanju. Također ukoliko ne plaćate internet bankarstvom na našim stranicama ćete naći popunjeni virman u koji morate upisati samo iznos donacije.

Imena svih donatora će se redovito ažurirati i objavljivati na našim stranicama i društvenim mrežama.

Ukoliko vršite uplatu iz inozemstva plaćanje se vrši putem devizne doznake za inozemstvo. Podaci za uplatu su :

Primatelj: Nogometni klub Imotski, Petra Vrdoljaka 32A, 21260 Imotski, Hrvatska,

IBAN: HR9224070001100580670

Banka: OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska, BIC (SWIFT) code: OTPVHR2X

Ukoliko ne želite da se vaše ime javno objavi na popisu donatora molimo u opisu plaćanja navedite: Donacija za stolice NN

Podržite našu kampanju putem društvenih medija uz hashtagove” #TvojstolaczaGospindolac #volimotski