Nogometni vikend: Kreće 1. ŽNL!

Nakon tri mjeseca kreće Prva županijska nogometna liga Splitsko-dalmatinske županije u kojoj će i ove godine zapažene uloge igrati naši klubovi: Mladost, Imotski i Mračaj. Prvo kolo na rasporedu je ovaj vikend, a sva tri predstavnika iz Imotske krajine igraju domaće utakmice.

U subotu na Gospin dolac dolazi Orkan iz Dugog Rata. Imotski koji ima velike ambicije ove sezone dočekat će momčad Orkana koja je tradicionalni stabilni županijski ligaš. Početak utakmice predviđen je u 16:30 sati.

U nedjelju u Runoviće dolazi Primorac iz Stobreča dok također u nedjelju Mladost na domaćem terenu u Prološcu igra protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca. Početak utakmica je u 16:30 sati.

U subotu je na rasporedu i 3. kolo 3. NL-jug, a Kamen će otići do Splita gdje će njegova momčad snagu odmjeriti protiv RNK Split. Kamen baš kao i Split ima tri boda. Jednu pobjedu i jedan poraz i sigurno je da će i u Splitu pobjeda biti imperativ.

Nakon remija u Bijelom Brdu u nedjelju na ŠRC “Marijan Šuto Mrma” dolazi Dubrava iz Zagreba. Početak utakmice je u 16:30 sati, a Croatia sasvim sigurno ide na prvu ovogodišnju pobjedu u prvenstvu što je i dodatni motiv brojnim gledateljima da dođu na tribine.

Foto: Ivica Blažević