Anamarija Grabovac

Poduzetnički centar Zovnica na Dan žena organizira savjetovanje za poduzetnice

Imotski Poduzetnički centar Zovnica povodom Dana žena poklanja business masterclass o strateškom poslovnom planiranju svim poduzetnicama i onima koje se još dvoume kako napraviti prvi korak. Točno u podne 8. ožujka sve zainteresirane žene moći će uživo u Imotskom, ali i na Instagramu Zovnice, saznati sve što ih zanima o planiranju poslovanja i korištenju bespovratnih sredstava koja su im na raspolaganju.

Business masterclass namijenjen je poduzetnicama koje žele započeti i razvijati svoj posao na zdravim temeljima. Sve zainteresirane žene dobit će odgovore na pitanja zašto i kako planirati te koja su im sredstva dostupna iz fondova EU. Za sve one koje nam se uživo pridruže u Imotskom (Kralja Zvonimira 12) pripremile smo i koktel brunch kako bismo zajedno nazdravile idejama i ohrabrile jedna drugu za sve izazove koji su pred nama u njihovoj realizaciji“, istaknula je Anamarija Grabovac, direktorica Poduzetničkog centra Zovnica.

Dvosatni business masterclass bit će interaktivan kako bi sve sudionice dobile odgovore na pitanja o poslovanju, a sve što trebate napraviti jest prijaviti se na linku: Prijave za Business masterclass .

Ovo je tek prvi u nizu business masterclass kojeg PC Zovnica organizira kao dio projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2 u svrhu standardizacije usluga poslovnog savjetovanja. Naime, Bond okuplja poduzetničke potporne institucije iz cijele Hrvatske s ciljem da svi hrvatski poduzetnici i oni koji to tek žele postati mogu dobiti jednako kvalitetnu uslugu poslovnog savjetovanja u svakom dijelu Hrvatske. Među njima je i PC Zovnica, stoga svi poduzetnici u Imotskom imaju jednaku priliku kao oni u urbanim centrima dobiti sve informacije za rast svog poslovanja.