Projekt “Bajkaonica” u Cisti Provo

Nakon uspješno održane dvije radionice „Bajkaonice“ u Osnovnoj školi Josipa Jovića u Aržanu održana je radionica i u Područnoj školi Svib u Cisti Provo. Radionica je održana 15. veljače 2022. godine, a na njoj je sudjelovalo sedmero djece, učenika polaznika razredne nastave ove područne škole.

Podsjetimo, „Bajkaonica“ je radionica umjetničkog pripovijedanja bajki prilagođena uzrastu djece razredne nastave. Radionica uključuje dramske igre i vježbe, osmišljavanje vlastite priče sa zadanim elementima i konačno umjetničko pripovijedanje bajke. Radionicu je i ovaj put osmislila, modelirala i vodila svestrana umjetnica, plesačica, glumica, pjevačica i pripovjedačica za djecu Karolina Šuša poznata i kao „Kate koju znate“.

Ova radionica provedena je u sklopu projekta „Za dobre vibre – čitaj libre“, UP.02.1.1.15.0046 čija je provedba sufinancirana sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt provodi Gradska knjižnica Marka Marulića Split u partnerstvu sa Splitsko-dalmatinskom županijom.