Sve je spremno za nastavak nogometnih natjecanja

Proteklog vikenda krenula su sportska uzbuđenja među trećeligašima. Jedini trećeligaš iz Imotske krajine, Kamen iz Podbablja, gostovao je u Makarskoj te je izgubio rezultatom 4:3, a već iduće kolo gostuje na vrlo teškom i neugodnom gostovanju protiv Neretve iz Metkovića.

Ipak, glavnina imotskih klubova svoja natjecanja nastavlja ovoga vikenda. Tada je na rasporedu nastavak 1. Županijske nogometne lige (4. liga) u kojoj nastupaju ostala četiri kluba (Imotski, Mladost, Vinjani, Mračaj).

MLADOST LOVI 3.LIGU

Do kraja zimske stanke, a prije prekida natjecanja ostalo je još jedno kolo. Mladost je trebala ugostiti fenjeraša lige ekipu Poljičanina iz Srinjina dok je Mračaj na Pojilu trebao dočekati Jadrana iz Kaštel Sućurca. Dvije ekipe koje pripadaju gradu Imotskom trebale su nastupiti u gostima. Vinjani u Vranjicu protiv Omladinca dok je mlada i vrlo dobra ekipa Ante Knezovića- Zube NK “Imotski” trebala gostovati na neugodnom gostovanju u Postirama na otoku Braču.

U navedenom prijelaznom roku Mladost se pojačala te iako je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice ipak ih dijeli dva boda od prvoplasiranog Omiša tako da je, sukladno najavama iz vodstva klupa, jedan od glavnih konkurenata za osvajanje prvenstva.

Ovog vikenda na radost mnogih na teren će izaći i igrači mlađih kategorija. Uglavnom, očekuje nas ugodno proljeće.

Foto: Ivica Blažević