Ponedjeljak , 15 srpnja 2024

Arijana Čulina nasmijala Aržančane

U subotu 27. siječnja u 19 sati u Memorijalnom centru “Josip Jović” dramska prvakinja splitskog HNK-a Arijana Čulina svojom monokomedijom Disco Baba oduševila je i razveselila punu dvoranu. Svojom izvedbom uz ogromnu energiju izvukla je iz publike gromoglasan smijeh i suze. Nakon same izvedbe zadovoljstvo ljudi viđenim je bilo iznimno.

Memorijalni centar “Josip Jović” je nedavno otvoren i ova je predstava ujedno bila i prva koja se izvela u dvorani centra. Prije ove predstave bila je samo izložba fotografije našeg fotografa Saše Tadinca iz Trilja, u vrijeme Božićnog sajma.

Udruga Aržano se zahvaljuje svim zaslužnima za izgradnju centra, Veteranskom centru u Sinju koji je odobrio korištenje dvorane, obitelji Josipa Jovića koja se odazvala na poziv i svim onima koji su došli na ovu predstavu. Valja svakako istaknuti da je glumica Arija Čulina nastupilka besplatno, odnosno prihod je namijenjen udruzi Aržano, uz podršku radu i želji da novootvoreni prostor bude često korišten na zadovoljstvo mještana i okolice. Vidimo se uskoro na novim događanjima – poručuju iz udruge Aržano. Evo nekoliko fotografija iz objektiva Saše Tadinca.