Josip Šerić kandidat HDZ-a za načelnika Općine Podbablje

Jednoglasnom odlukom Općinskog odbora HDZ-a Općine Podbablje koja je održana sinoć aktualni predsjednik općinskog ogranka u Podbablju Josip Šerić potvrđen je kao kandidat HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati sredinom svibnja ove godine.

Nakon dva propuštena izborna ciklusa HDZ je odlučio izaći sa pomlađenim sastavom, a tridesetrogodišnji predsjednik Šerić koji je na lokalnim izborima 2013.godine i 2017. godine bio nositelj liste HDZ-a koja je oba mandata zaredom ostvarila najveći broj mandata bio je i predsjednik Općinskog vijeća ove općine od 2012. do 2017. godine.

Kroz višegodišnje djelovanje kroz lokalnu politiku i društvene aktivnosti vjerujemo da je Josip pokazao svoju spremnost i znanje da vodi našu Općinu. Osim brojnih društvenih aktivnosti osoba je koja ima desetogodišnje radno iskustvo u privatnom sektoru, a kao stručni suradnik za provođenje projekata financiranih iz EU ima višegodišnje iskustvo u provedbi i apliciranju na sredstva Iz strukturnih fondova Europske unije– istaknuli su iz HDZ-a općine Podbablje.