Ponedjeljak , 15 srpnja 2024

Kandidaturu za načelnika Podbablja objavio Ivan Karin, nezavisni kandidat

Svoju kandidaturu za načelnika Općine Podbablje objavio je na Facebooku i nezavisni kandidat Ivan Karin. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Drage moje prijateljice i prijatelji, ovom prilikom vas obavještavam da sam se odlučio ponuditi kao nezavisni kandidat za načelnika općine Podbablje na predstojećim lokalnim izborima.

Smatram da kao mlad i uskoro visokoobrazovan čovjek našoj općini mogu donijeti viziju, znanje i energiju koja je potrebna.Izborni program koji pripremam bit će suvremen, pisan vizijom i željom, a ujedno realan i objektivan. Infrastrukturna ulaganja koja će općinu Podbablje približiti zapadnim svjetovima, otvaranje novih radnih mjesta te poticanje mladih na ostanak biti će mi prioritet u nadolazećem mandatu. Prijatelji, obitelj, a ponajviše trogodišnji sin i budućnost njegovih vršnjaka najveći mi je motiv i snaga za ono što slijedi. Dakako, gađenje spram onih koji u politici obitavaju desetljećima te su sudjelovali u devastaciji Podbablja samo su pripomogli mojoj odluci da se kandidiram.

Smatram da mi je Podbablje puno toga dalo. Puno lijepih uspomena, sretnih trenutaka i obilje mira. Pokrenuti promjenu najmanje je što mogu dati Podbablju, mjestu gdje sam rođen, mjestu gdje živim i gdje ću živjeti. Stoga vas pozivam da me podržite u ovoj mojoj borbi za našim Podbabljem.

OSTANI I BORI SE!