Ponedjeljak , 15 srpnja 2024

Krešimir Jukić iz Runovića i njegova tvrtka “Lindner” najuspješniji u sektoru građevinarstva

U ovogodišnjem 15. izboru najboljih domaćih tvrtki “Zlatna bilanca” Financijske agencije (Fina) nagrađeno je 17 tvrtki. Na temelju uspjeha u poslovanju u prošloj godini 11 je pobjednika u natjecanju za sektorske nagrade “Zlatne bilance”, a šest tvrtki osvojilo je posebne nagrade Fine.

Laureati posebnih nagrada u izboru “Zlatne bilance” su vukovarsko Prvo plinarsko društvo u konkurenciji najvećih privatnih poduzetnika po ukupnome prihodu, Zagrebačka banka je najuspješnija banka na tržištu, a Fero-Term iz Donjeg Stupnika je dobitnik nagrade za najuspješnijeg dugovječnog poduzetnika. Uber iz Vinišća prvi je u izboru za najboljeg poduzetnika prema kreditnom rejtingu, a Porsche Digital Croatia je najuspješniji novi poduzetnik. Posebnu nagradu Jutarnjeg lista namijenjenu najbrže rastućoj tvrtki osvojila je zagrebačka tvrtka Q.

U sektoru građevinarstva tvrtka Lindner d.o.o. osnovan je 2007. kao tvrtka kćer Lindner GmbH Njemačka. Na hrvatsko tržište donijeli su “know-how” i veliko iskustvo u suhoj gradnji, protupožarnoj zaštiti objekata, tehničkim i industrijskim izolacijama, kao i prodajom i ugradnjom svojih proizvoda. Lindner d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu prisutan je i na stranim tržištima sa svoje dvije radne jedinice u Frankfurtu i Münchenu – prenosi Jutarnji list.

Nagradu je preuzeo direktor i član uprave navedene tvrtke Krešimir Jukić koji je rodom iz Runovića, a u navedenoj kategoriji i među gotovo tisuću tvrtki uvjerljivo je osvojio prvo mjesto.

Čestitamo mu od srca i želimo još puno uspjeha u poslovanju.