Ponedjeljak , 15 srpnja 2024

Najava nogometnog vikenda: Croatia ide u Dubravu! U Imotski dolazi Primorac iz Stobreča

Sve je spremno za još jedan uzbudljivi nogometni vikend u kojem će zapaženu ulogu imati nogometni klubovi s područja Imotske krajine. Croatia Zmijavci sutra gostuje u Zagrebu kod Dubrave koja ove godine ima upisanu tek jednu pobjedu. Croatia se nalazi na zavidnom drugom mjestu prvenstvene ljestvice te svojom dopadljivom igrom opravdano drži visoku poziciju na tablici. Utakmica će se igrati sutra s početkom u 14:50 sati u Dubravi.

Što se tiče nogometnih zbivanja u 3. nogometnoj ligi-jug u kojoj se natječe Kamen iz Podbablja ovog vikenda neće biti. Naime, zbog obveza Amaterske reprezentacije Dalmacije slobodno je kolo, ali će Kamen nakon odlaska trenera i predsjednika sutra ipak odigrati prijateljsku utakmicu sa starim znancima igračima RNK Zmaj iz Makarske. Utakmica u Makarskoj počinje u 16:00 sati.

Prva županijska nogometna liga Splitsko-dalmatinske županije ide punim gasom. Sutra i u nedjelju na rasporedu je četvrto kolo u kojem Vinjani gostuju u Omišu protiv lidera prvenstva. Nakon dobre utakmice u Tučepima Vinjani će zasigurno biti težak protivnik Omišu. Utakmica počinje u 15:30 sati.

Mračaj na domaćem terenu igra protiv OSK-a iz Otoka. Utakmica je na rasporedu sutra u 15:30 sati, a prije nešto više od mjesec dana ove dvije ekipe odigrale su prijateljski dvoboj i tada je bilo 3:3. Nakon visokog poraza od Mladosti u prošlom kolu Mračaj će zasigurno ići na bodove.

Mladost iz Prološca gostuje kod Tekstilca u Sinju također sutra u 15:30 sati. Tekstilac se nalazi na začelju prvenstvene tablice, a Mladost u vrhu tako da je sigurno da ekipa iz Prološca ide na pobjedu.

Imotski će igrati u nedjelju, a na Gospin dolac u 15:30 sati dolazi Primorac iz Stobreča. Imotski u tri utakmice ima tri boda dok je Primorac iz Stobreča tek sa bodom manje i ima poziciju manje na prvenstvenoj tablici.