Foto: Ivica Blažević

Nogometni vikend donosi susjedni derbi Mladosti i Mračaja

Pred nama je još jedan zanimljivi sportski vikend na području Imotske krajine. Krenuvši redom napomenimo kako naš prvoligaš Croatija iz Zmijavaca koja je prije nekoliko dana ostala bez trenera zbog odlaska Gorana Karoglana u Hajduk, očekuje vrlo važna domaća utakmica protiv Orijenta iz Rijeke. Croatia je dobra, dominantna, a u šest utakmica ima osvojenih čak 11 bodova što je dovoljan razlog da tribine ŠRC “Marijan Šuto Mrma” budu dobro ispunjene u nedjelju s početkom u 16 sati.

Kamen igra sutra, a na domaći teren u Ivanbegovini stiže GOŠK iz Kaštela koji se nakon nekoliko sezona izbijanje iz trećeligaškog društva ove godine konačno vratio kao prvak županijske nogometne lige. Utakmica je na rasporedu u 16 sati u Ivanbegovini.

Od županijskih ligaša istaknimo derbi utakmicu Mladosti i Mračaja iz Runovića. Mračaj iz dvije utakmice ima dvije pobjede, a vrlo dobra Mladost jedan poraz i pobjedu protiv izvrsnog protivnika Slavena iz Trogira. Utakmica se igra sutra u Prološcu s početkom u 16 sati.

Imotski također sutra igra na svojem terenu, a na Gospin dolac dolazi Omiš koji je lider prvenstva. Imotski ima dobru formu, a u prošlom kolu pobijedio je Tekstilac iz Sinja. Utakmica je na rasporedu također u 16 sati.

Vinjani u nedjelju gostuju u Tučepima protiv Jadrana koji je uvijek neugodan na domaćem terenu. Vinjani, nažalost, u prva dva kola nemaju osvojen nijedan bod te im je ovo prilika za iskupljenje. Utakmica se igra na Slatini u Tučepima u nedjelju u 16 sati.