Utorak , 27 veljače 2024
FOTO: Frano Šušić Jurić
FOTO: Frano Šušić Jurić

Nogometni vikend: Imotski i Vinjani u borbi za ostanak

Malo po malo došli smo do 21. kola Prve županijske nogometne lige Splitsko-dalmatinske županije u kojoj se vodi zanimljiva borba za prvaka između OSK-a i Omiša, ali i grčevita borba za ostanak nažalost između dva imotska kluba NK Imotski i NK Vinjani.

Mračaj iz Runovića sutra će gostovati na Batariji. Na jednom od najljepših igrališta na svijetu podno kule Kamerlengo u Trogiru na umjetnoj podlozi odmjerit će snagu protiv domaćeg Slavena iz Trogira. Mračaj se nalazi na sredini prvenstvene ljestvice sa sedam bodova zaostatka iza sutrašnjih protivnika. Utakmica se igra u 17 sati.

Vinjani igraju derbi začelja protiv Tekstilca iz Sinja na domaćem terenu. Momčad iz Vinjana Donjih je na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa 13 bodova dok sutrašnji gosti iz Sinja imaju tek četiri boda više i ozbiljan su im konkurent tako da Vinjani u subotu od 17 sati na svojoj Dovici moraju ići po pobjedu.

Imotski koji je predzadnji gostuje u Dugom Ratu gdje će igrati protiv Orkana. Orkan ima tek bod više i poziciju iznad tako da Imotski predvođen novim trenerom Alenom Kljenkom mora ići po pobjedu želi li se iščupati iz neugodne pozicije.

Mladost u nedjelju na Šarampovu igra protiv Omladinca iz Vranjica. Utakmica je to bez posebnog rezultatskog imperativa, a počinje u 17 sati.

Kamen koji je pobjedom nad Splitom u prošlom kolu gotovo i osigurao ostanak među trećeligašima sutra igra u Posedarju protiv Hrvatskog viteza dok Croatija sutra gostuje u Rijeci protiv Orijenta.