FOTO: NK Imotski

Ovaj vikend kreću nogometna natjecanja

Nakon gotovo tri mjeseca zimske stanke ovog vikenda počinju nogometna uzbuđenja za nogometne klubove s područja Imotske krajine.

Iako je Croatia već startala proteklog vikenda te ostvarila remi u Vukovaru ovaj vikend već ih očekuje utakmica 23. kola SuperSport Prve NL. U nedjelju na ŠRC “Marijan Šuto Mrma” dolaze susjedi iz Solina. Utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 15 sati.

Utakmicama 16.kola startaju utakmice i Treće nogometne lige- jug u kojoj već više od desetljeća zapaženu ulogu igra Kamen iz Ivanbegovine. Prvo proljetno kolo donosi teškog protivnika ekipu Zadra koja već godinama ima liderske ambicije. Utakmica se igra u subotu u 14:30 sati u Ivanbegovini.

Konačno počinje i Prva županijska liga Splitsko-dalmatinske županije u kojoj se natječu tri kluba s područja Imotske krajine. U sklopu 14 kola Mladost iz Prološca je na neugodnom gostovanju kod Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Imotski također u subotu gostuje. Ovog puta gostovanje je u Dugom Ratu protiv Orkana. Utakmica je na rasporedu u 15 sati. I Mračaj je ovog vikenda u gostima gdje će u nedjelju 25.veljače odigrati utakmicu protiv Primorca iz Stobreča.