Poraz Croatije nakon sudačkih grešaka, potop Mračaja i uvjerljive pobjede Mladosti i Imotskog

Proteklog vikenda klubovi s područja Imotske krajine odigrali su svoje utakmice. Katastrofalno suđenje i sudačke greške na štetu Croatije obilježili su utakmicu u Zagrebu.

Ekipa Dubrave TIM Kabela slavila je protiv Croatije iz Zmijavaca 2:1 u sklopu 11. kola drugoligaškog razreda hrvatskog nogometa. Međutim, puno je prigovora bilo na suđenje Hrvoja Kurtovića. U prvoj situaciji poništen pogodak zbog navodnog zaleđa kojeg, za kojeg se čini kako ga nema. U drugoj situaciji branič Dubrave je igrao rukom u svojem kaznenom prostoru, ali sudac je pokazao kako je sve u redu. Loše za hrvatski nogomet!

Budući da se nije igralo redovno kolo u 3. NL-jug Kamen je odigrao prijateljsku utakmicu u Makarskoj protiv Zmaja. U zanimljivoj utakmici Kamen je pobijedio 2:0. Na ovoj utakmici predstavio se i novi trener Kamena. To je nekadašnji igrač Hajduka Ante Aračić Zele koji će nastojati prekinuti lošu seriju momčadi iz Podbablja.

Što se tiče nogometnih uzbuđenja u 1. ŽNL jug istaknimo kako su Vinjani poraženi od lidera prvenstva ekipe iz Omiša rezultatom 3:0.

Mladost je gostovala u Sinju protiv povratnika u 1.ŽNL Tekstilca te su slavili 4:1. Golove su postizali Mihovil Petričević, Lončar Ivan, Miličević Ivan i Tolić Mirko.

U Runovićima potop Mračaja. Izgubili su 1:6 i to im je 11 primljenih pogodaka u 2 utakmice.

U izvrsnoj utakmici Imotski je pobijedio Primorac iz Stobreča. Iako su imali igrača manje izabranici Ante Knezovića pobijedili su 3:0. Golove su postizali Barišić Josip 48′ Češljar Marin 84′, 90’+3′.