Ponedjeljak , 15 srpnja 2024

Poraz Kamena i Imotskog! Obilna kiša Proložanima odgodila utakmicu

Odigrane su prve dvije utakmice ovog vikenda u kojoj su oba kluba iz Imotske krajine zabilježila poraz. Utakmica između Jadrana (KS) i Mladosti je odgođena zbog toga što je obilna kiša poplavila teren u Kaštel Sućurcu tako da je utakmica odgođena za novi termin. Croatia sutra igra na svom terenu, a Mračaj u Splitu protiv Primorca iz Stobreča također sutra u 15 sati.

KAMEN (P) – HNK ZADAR 1:3 (0:0)

Prvo proljetno kolo Kamenu je donijelo izuzetno teškog suparnika, ekipu Zadra koja već proteklih nekoliko godina ima ozbiljne ambicije ulaska u viši rang natjecanja. Na raskvašenom i teškom za igru terenu u Ivanbegovini ekipa Zadra danas je bila spretnija te je zasluženo pobijedila. Mreže su mirovale do 62. minute susreta kada je za Zadar pogodio Ante Vukadinović. Na 0:2 povisio je u 77. minuti susreta Krešimir Luetić, a treći gol za Zadrane djelo je ponovno Ante Vukadinovića u 85. minuti susreta. Počasni gol za Kamen postigao je Marino Sabljić u 91. minuti susreta.

NK ORKAN – NK IMOTSKI 2:1 (1:1)

Imotski je upisao vrlo bolan poraz. Protiv ekipe sa začelja tablice očekivala se pobjeda no Orkan je pokazao da misli ozbiljno u nastavku sezone. Za 1:0 u 13. minuti pogodio je Milan Grubiša da bi prekrasnim zgoditkom u 26. minuti poravnao Josip Barišić iz Imotskog. Konačan rezultat postavljen je u 53. minuti susreta kada je pogodio Antonio Bebić za slavlje domaćih navijača i vrijedna tri boda za Orkan.

FOTO: NK Imotski i COMET HNS