Utorak , 28 studenoga 2023

Skup „Energetski izazovi i prilike“ 24. i 25. studenoga

KUM Proložac u okviru projekta „Mi smo Europa!“ organizira dvodnevnu konferenciju na temu energetskih izazova i prilika u RH, a koja će se održati u Imotskom ovoga tjedna. Konferencija „Energetski izazovi i prilike“ održat će se 24. i 25. studenog (četvrtak i petak) od 19 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta i na njoj možete saznati kako do solara i koje su im prednosti te koji su energetski izazovi i prilike pred RH.

Prvog dana konferencije, u četvrtak 24. studenoga, održat će se prezentacija “Kako do solara?” koju će predstaviti Marko Rebić iz tvrtke Struya.

Drugoga dana, u petak 25. studenog, na panelu raspravljamo o energetskim izazovima i prilikama pred RH. Panelisti konferencije su :

Dalibor Mikulić, konzultant u energetskom sektoru,

Maja Jurišić, Pokret otoka,

Ivan Žoković, energetsko zadrugarstvo

Stipe Čogelja, dožupan SDŽ.

Sudjelujući na Konferenciji možete saznati koje su prednosti ugradnje solara, kako realizirati investiciju i koji je njen povrat, a jednako tako i što možemo očekivati u budućnosti kada je u pitanju energetska pozicija Hrvatske.

Odgovore na zanimljiva i aktualna pitanja dat će renomirani stručnjaci iz područja energetike te donositelji odluka na regionalnoj razini.

Konferencija se organizira u okviru projekta “Mi smo Europa!” uz podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.