Nedjelja , 10 prosinca 2023

Sportski rezultati klubova iz Imotske krajine

2 HNL
Sesvete – Croatia 2:1 
Poraz Zmijavčke Croatia unatoč tome što su cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više i 1:1 rezultat,ali greška obrane u 90 minuti i treća uzastopna utakmica bez pobjede i pad na tablici na 7. mjesto. Slijedi dva tjedna stanke radi reprezentativne akcije.

3 HNL 
Neretva Kamen.   1: 0
Drugi poraz crnih u nastavku sezone, još jedna loša pratija u Metkoviću protiv protivnika iz donjeg dijela tablice . Kamen tone na tablici i očekuje ga borba za ostanak. U srijedu domaćin je Zagori u nastavku sezone.

1 ŽNL Split
Mladost- Poljičanin 6:2 
Visoka pobjeda Mladosti u nastavku sezone i pretedent za prvo mjesto, potvrdio je to protiv slabašnog protivnika. Mladost na krilima Lončara i Kljenka stigla do drugog mjesta. U derbiju kola idu u Gomilicu gdje ih očekuje Gošk koji će biti veliki zalogaj za Proložane koji su već i prije najavili ulaz u 3. HNL

Mračaj- Jadran KS   2:0
Velika i važna pobjeda Runovićana u borbi za opstanak, strijelci za Mračaj bili su Lubina i Domagoj Puljiz ali najbitnije tri boda ostaju u Runoviću.U nastavku , u idućem kolu idu u Imotski na Gospin Dolac gdje se očekuje zanimljiva utakmica.

Postira Sardi – Imotski.  2: 4 
Imoćani su jedini klub koji su s gostovanja donijeli bodove. S Brača idu sretni i zadovoljni pobjeda 4:2 i velika tri boda u borbi za opstanak. U narednom kolu kući dočekuju susjeda Mračaj i nadamo se dobroj utakmici. 

Omladinac – Vinjani 2:1 
Vinjančani su upisali još jedan poraz iako su unatoč igraču manje bod imali sve do 89 minute ali ipak nisu uspjeli izdržati protiv odličnog suparnika koji je pobjedom došao na drugo i dijeli ga s Proložkom Mladosti. Vinjani su predzadnji i pred njima je teško razdoblje, ali u idućem kolu imaju dobru priliku da se vrate u brobu za opstanak na Dovicu dolazi Val.

U prvoj Boćarskoj ligi KOMOLAC – IMOTSKI 11:15 
Boćari Imotskog upisali su i 5 pobjedu u 13 kolu. Svladali su Komolac na Pelješcu sa 15:11. Time su potvrdili da su 6 momčad ma jugu i u narednom zadnjem kolu u Boćarskom domu u Glavini dočekuju ekipu Otoka. Nadamo se fešti i u zadnjem kolu .