U srijedu u Imotskom predstavljanje knjige “Cilj je biti sretan” autorice Daniele Škegro

U organizaciji ustanove “Imotska krajina” u srijedu 29. ožujka u prostorijama Gradske knjižnice Don Mihovil Pavlinović u Imotskom s početkom u 18 sati održat će se predstavljanje knjige autorice Daniele Škegro „Cilj je biti sretan“.

Šesta je to po redu knjiga ove neumorne spisateljice koja pored pisanja kroz svoj svakodnevni rad promovira Hercegovinu, tradiciju, običaje te ljude hercegovačkog kraja.

U ovoj knjizi spisateljica donosi tekstove u kojima čitatelju daje motivaciju za promišljanje nad samim sobom, svijetom u kojem živimo, te daje savjete kako biti sretan. Kroz njezine rečenice ističu se ljudske i kršćanske vrijednosti. Predgovor knjizi napisala je odvjetnica Nada Dalipagić, a recenzenti su mr.sc. Julineta Jurić i književnica Marija Lovrić.

Daniela Škegro je rođena 1971. godine u Mostaru. Majka je dvoje djece, kantautorica, književnica, kolumnistica. Idejni je začetnik i organizator kulturno zabavnih manifestacija: Hercegovka godine, Najpoželjniji neženja, Međunarodni festival lijepih i dobrih želja. Dobitnica je mnogih nagrada za pisani tekst na glazbenim natjecanjima, a izdvajamo nagradu „Grand Prix“ na Međunarodnom festivalu poezije. Dobitnica je i nagrade za Međunarodnu promociju Hercegovine.