Voćarna kod Ante i Mate

   Nedavno je u središtu Imotskog, u Blajburškoj ulici, kod benzinske postaje INA, otvorena trgovina voća i povrća „Kod Ante i Mate“. Trgovina je privukla pozornost imotskih kupaca prije svega cijenama te kvalitetom.

– Nudimo domaće voće i povrće, uglavnom s područja Metkovića te Vrgorca. I sami se bavimo poljodjelstvom pa možemo ponuditi vrlo povoljne cijene i svježe voće i povrće, izravno s naših njiva.  Danas se ubere i već sutra je u našoj voćarni. Sve ovo što vidite u trgovini je, ponavljam, domaća proizvodnja. Tu su mandarine i klementine iz doline Neretve, suhe smokve, vrgoračke jabuke, povrće iz Metkovića i okolice, domaći orasi, bademi, blitva, zelje, kupus i druge povrtlarske kulture… – izjavio nam je jedan od vlasnika Ante Kuran iz Kobiljače kod Ploča.

Ante  Kuran već nekoliko godina u svom kombiju prodaje voće i povrće na imotskom području. Sada je odlučio otvoriti i trgovinu. Učinio je pravu stvar, a imotski kupci imat će na ponudi pravu domaću proizvodnju iz Južne Hrvatske, a ne iz uvoza! Kupujući hrvatsko štitimo domaću proizvodnju, čuvamo radna mjesta, a naše gospodarstvo činimo konkurentnijim i sposobnijim na velikom europskom tržištu.