Ponedjeljak , 15 srpnja 2024
FOTO: Ivica Grepo

Zanimljiv nogometni vikend: Croatia dočekuje BSK, a Mračaj OSK

Još nekoliko kola ostalo je do završnice nogometnih natjecanja ove godine, a klubovi s područja Imotske krajine spremni su za odigravanje još jednoga kola.

Zbog Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje nijedna utakmica ovog vikenda neće se odigrati u subotu već su sve na rasporedu u nedjelju.

U 15. kolu Prve SuperSport nogometne lige u Zmijavce dolazi ekipa BSK iz Bijelog Brda. Uvijek je ova utakmica ispunjena posebnim nabojem te ne sumnjamo da će suho vrijeme i značaj ove utakmice pogodovati da tribine u Zmijavcima budu dobro ispunjene. Početak utakmice planiran je u 13:30 sati, a dodajmo kako će ovaj meč suditi prvoligaški sudac Patrik Kolarić koji je prošlo kolo sudio na Poljudu utakmicu Hajduka i Varaždina.

Nakon što je deklasirao Zmaj iz Makarske u prošlom kolu igrače Kamena očekuje daleko gostovanje u Dubrovnik protiv GOŠK-a. GOŠK nije u zavidnoj formi te Kamen očekuje još jedna prilika da digne samopouzdanje uoči završetka natjecanja. Utakmica 14. kola 3. NL- jug igra se s početkom u 13:30 sati.

Mračaj koji se odlijepio od dna tablice u nedjelju od 14 sati očekuje vrlo dobru ekipu OSK-a iz Otoka, a Imotski je na neugodnom gostovanju u Trogiru gdje će na noge domaćem Slavenu. Mladost ide preko Biokova u Bašku Vodu gdje će u nedjelju od 14 sati odigrati utakmicu 11. kola 1. ŽNL.

Vinjani u idući petak u 18 sati igraju svoju utakmicu protiv Adriatica u sklopu 10.kola 2. ŽNL. Utakmica se igra u Dugopolju pod reflektorima.