Župan otvorio obnovljenu ispostavu Hitne medicinske pomoći u Imotskom

Župan Blaženko Boban otvorio je obnovljene prostore ispostave hitne pomoći u Imotskom. Tom prilikom istaknuo je kako sada Imotski, uz dosadašnja ulaganja Splitsko-dalmatinske županije, na svom području ima mali zdravstveni centar. “Rijetko se i u većim gradovima mogu vidjeti ovako dobro opremljene ali i projektirane hitne pomoći. Ne zaboravimo da smo nedavno u Imotskom instalirali nove radiološke uređaje i da smo uložili niz sredstava u zdravstvenom segmentu Imotskoga”, poručio je župan.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije dr. Leo Luetić naglasio je kako su Imoćani, ali i djelatnici imotske hitne pomoći, dobili prostor kakav zaslužuju. “Trudimo se u svim ispostavama osigurati jednake standarde kako bi bile u skladu s normativima. To smo napravili i ovdje u Imotskom”, naglasio je Luetić.

Zamjenica gradonačelnika Imotskoga Ana Marija Radeljić istaknula je važnost ovoga zahvata u podizanju kvalitete života. “Zaista je bilo vrijeme za ovakav zahvat. Obišli smo sve prostorije i mogu reći da je sve na visokoj razini. Ovo je jedan veliki pomak u podizanju kvalitete života svakog stanovnika Imotskoga i Imotske krajine”, rekla je Radeljić.